PRESS RELEASE – Microalgae as sugar replacement

PRESS RELEASE – Microalgae as sugar replacement 1024 468 MicroA
MicroA har gleden av å meddele nyheten at vi inngår et innovasjonsprosjekt sammen med Mars Chocolate og Glycomar Ltd for å produsere polysakkarider fra mikroalger som en erstatning til sukker i mat og sjokolade. Prosjektet er finansiert via det prestisjefylte UK funding programmet «IB Catalyst» der vi i konkurranse med ca 600 andre søknader, var blant de 16 som slo gjennom og fikk tildelt midler.
 
Prosjektet finansieres mellom Innovasjon Norge og Innovate UK, der det siktes mot et tettere innovasjon samarbeid mellom Norge og Storbritannia.
 
Om dette ettårige prosjektet blir vellykket, betyr dette at MicroA sammen med samarbeidspartnere, tar viktige steg for fremtiden mtp å finne bærekraftige løsninger for produksjon av mat, både i et miljø og helsemessig perspektiv.
    Privacy Preferences

    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer.

    >> More info

    Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
    Click to enable/disable Google Fonts.
    Click to enable/disable Google Maps.
    Click to enable/disable video embeds.
    Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.